HeRoS -- Herrain Roolipeliseura

Uutisia

9.12.2017

Patreon muutti ehtojaan ja lisäsi kaikkiin maksuihin kiinteän lisähinnan, joka prosenttimääräisen välistävedon ja PayPalin korvauksen kanssa aiheuttaa sen, että $1 lähettäminen tekijälle maksaa minulle nyt melkein $2. Tämä on kuulema rahoitettavien parhaaksi, ilmeisesti sillä perusteella, että pienten summien lähettäminen juurikin tulee älyttömäksi. Koska raha nyt ei tällä hetkellä kasva puissa (syistä että), niin minulla ei ole varaa ruveta korkeamman tason tukijaksi Atomic Rocketsille ja periaattesta en rahoita Patreonia toisella taalalla. Eli vedin tukeni pois kokonaan.

Ei vaineskaan, Patreon ymmärsi (ilmeisesti) perua typerän päätöksenä ja nyt olen taas (henkkoht)
Atomic Rocket Patron Level Alpha


5.11.2017

Antenocitin Fast Panda Pizza Truck-projekti toimittui puolisentoista kuukautta sitten. Tavara oli sinänsä taas kerran priimaa, mutta valtavasti osia sisältäneen paketin lastiluettelo toimitettiin typerästi videona, joten tarkastamisessa kesti ja kun sen loppujen lopuksi viitsi tehdä, niin jo vain yksi osakin puuttui. Se on toki luvattu toimittaa, muttei ole ainakaan vielä saapunut. Mutta KickStarterien helmasyntihän on, lähes automaattisen aikataulusta myöhästymisen lisäksi, että viimeisten yksityiskohtien kuten hajoamisten ja osapuutteiden hoitelu pakkaa kestämään...

Sama taitaa vaivata Gorilla Gamesin Battlestations: Second Edition! Tabletop Starship Simulator-projektia, johon osallistuin peliin tarjolla olevien ei-humanoidisten avaruusmuukalaisminiatyyrien innoittamana. Kaikkien pakettien pitäisi olla lähtenyt Saksasta (josta Euroopan toimitukset hoidetaan) jo n. kuukausi sitten, mutta minun figuurejani ei vain ole kuulunut. Ne saattavat toki olla joutuneet paikallisen postin hellään huomaan. Toivottavasti projektin vetäjä ja pelin isä Jeff Siadek vaivautuu pikapuoliin ottamaan asian hoitoonsa, tähän asti on lähinnä lepäilty laakereilla kun suurin osa tavarasta on saatu vastaanottajille.


17.8.2017

Vaikka Antenocitis Workshop ei ole pitkään aikaan toimittanut minulle mitään KickStarter -projekteistaan, joihin olen kiinnittänyt rahojani, heidän Governance of Technology -universumiinpaluuprojektinsa US-IMF : 28mm & 15mm Sci-fi Armour seireeninlauloi tahdonvoimani suohon ja osallistuin siihen yli £200:lla. Onneksi, koska Brexit, tämä tulee olemaan lähes varmasti viimeinen ko. putiikin KS-projekti, johon uskallan sitoutua, koska he toimittavat laatua mutta hi-taas-ti luvatuista aikatauluista reippaasti lipsuen.


20.7.2017

Sain taas KickStarterin kautta hommattuja hyvyyksiä: Krakon Gamesin Frills & Fauna - Vent Dragon Mother -projektista sieniä ja muuta xenoflooraa mahdollisesti joskus toteutuvaan maastoprojektiin. Hyvää tavaraa ja toimitus ajallaan, eli Krakon Gamesille papukaijamerkki kultaisin käädyin jälleen kerran!


26.3.2017

Halleluwah! Praise Jebus! Last Sagan KickStarterin tavarat saapuivat lopulta, alle kolme vuotta projektin päättymisen ja muutamankin mutkan jälkeen. Ihan kivaa kamaa, joskin aika on kyllä aika pitkälti ajanut näiden tarpeesta ohi meikäläisen kohdalla.

Kokovertailukuvaa ehkä joskus.


18.3.2017

KickStarter-uutisia:
27.1.2017

Hieman asian sivusta kerrottakoon, että "halpa" ilmoittautuminen Helsingissä ensi elokuussa pidettävään Wordlcon 75:een loppuu 31.1.
Worldcon75
Miniatyyrileikkejä ei tuolla taida olla odotettavissa, ainakaan ellen nyt viime hetkellä itse keksi yrittää sellaista järjestää (en keksine), mutta yleisemmin spefisteille, erittäinkin spefikirjallisuutta harrastaville, on tarjolla kaikkea mannaa maan ja taivaan väliltä.


8.1.2017

Uusia kokovertailukuvia "Sekalaista" -sivulla (Miniatyyrien kuvia -listan lopussa).


Aikaisemmin tapahtunutta

www.000webhost.com