HeRoS -- Herrain Roolipeliseura

Uutisia

26.3.2017

Halleluwah! Praise Jebus! Last Sagan KickStarterin tavarat saapuivat lopulta, alle kolme vuotta projektin päättymisen ja muutamankin mutkan jälkeen. Ihan kivaa kamaa, joskin aika on kyllä aika pitkälti ajanut näiden tarpeesta ohi meikäläisen kohdalla.

Kokovertailukuvaa ehkä joskus.


18.3.2017

KickStarter-uutisia:
27.1.2017

Hieman asian sivusta kerrottakoon, että "halpa" ilmoittautuminen Helsingissä ensi elokuussa pidettävään Wordlcon 75:een loppuu 31.1.
Worldcon75
Miniatyyrileikkejä ei tuolla taida olla odotettavissa, ainakaan ellen nyt viime hetkellä itse keksi yrittää sellaista järjestää (en keksine), mutta yleisemmin spefisteille, erittäinkin spefikirjallisuutta harrastaville, on tarjolla kaikkea mannaa maan ja taivaan väliltä.


8.1.2017

Uusia kokovertailukuvia "Sekalaista" -sivulla (Miniatyyrien kuvia -listan lopussa).


27.12.2016

Kauan sitten kuolleeksi julistetun Total Extinction -pelin "avaruusvenäläisistä" (Union of Colonies) tehty konversiolista Defianceen löytyy nyt ko. pelin lisätietosivulta.


2.10.2016

Tervetulleena uutisena Anvil Industry on jälleen alkanut valmistella myyntiin uusia Afterlife-pelin minityyrejä (tosin kaupassaan asti niitä ei vielä ole). Kyseinen linja oli pitkään tauolla huonon menekin vuoksi, ja AI keskittyi paremmin myyviin geneerisiin ja WH40k:n avaruusjääkäreitä jäljitteleviin malleihin.


20.9.2016

Vaihteeksi hyvin luvatussa aikataulussaan edenneen Anvil Eight Gamesin Aetherium-pelin laajennusosaa rahoittaneen House Ikarun-KickStarterin tavarat saapuivat. Tullin kautta kiertäen.

A8G lupasi alunperin projektin olevan "EU Friendly", mutta kuulema EU-alueella toimineen välittäjän kadottua varoittamatta firma päätti lähettää tavarat USA:sta. Kuluni on luvattu korvata voucherilla, mutta vielä sellaista ei ole kuulunut. Ehkä se ilmestyy, kun A8G:n uumoilema uusi euroyhteistyökumppani on yhytetty.

Kokoverailukuva ainoasta satsissa olleesta ihmiseksi katsottavasta mallista ehkä lokakuun toisena viikonloppuna.


28.8.2016

Alla mainittu Glorlon-konversio Defianceen löytyy PDF:nä täältä.


14.8.2016

Kuolleena syntyneen Total Extinction -pelin muukalaisrodusta Glorloneista on työn alla Defiance -konversio. Arvioitu julkistus kuun lopussa.


8.5.2016

Viimeisimmästä pelikerrassa on kohtasillään 14 kuukautta ja siitä kertova uutinen lipsahti Aikaisemmin tapahtunutta -sivulle, joten voitaneen sanoa Herrain Roolipeli Seuran tarun käytännössä päättyneen vuoteen 2015. Aika kauan sitä kestikin, melkein 25 vuotta.
Rest in pieces

Tällä sivulla tullaan kuitenkin julkaisemaan jatkossakin satunnaisesti peleihin liittyvää matskua, ihan siltä varalta että toimintaan vielä joskus palataan jossain muodossa.


8.5.2016

Epätavallista kyllä, Outlaw Miniaturesin Wild West Exodus -peliä laajentanut KickStarter Unfinished Business toimitti tavarat jotakuinkin ajoissa (itseasiassa USA:ta ajatellen ihankin ajoissa, minullekin tavarat saapuivat jo runsas viikko sitten)!

Projektista kasaantui mallivuoreni huipuille kaksi settiä Watcher-alieneita, joista jossain vaiheessa pitäisi muotoutuman Defiancen Meraxillojen Citizen Soldiereita yms. Peliä itseään ei ole tarkoitus edes harkita pelattavaksi.


Aikaisemmin tapahtunutta

www.000webhost.com