HeRoS -- Herrain Roolipeliseura

Deadzone


KickStarter-projektin voimin 2013 liikkeelle laskettu, vanhemman Warpathin kanssa samaan universumiin sijoittuva Deadzone liikkuu miniatyyrejä käyttävän lautapelin ja aidon miniatyyripelin välimaastossa. Osa pelin ratkaisuista on lautapelimäisiä, mutta toisaalta pelissä käytetään myös mm. "miniatyyrin näkymää" tulilinjojen selvittämiseen. Kampanjasäännötkin sisältävä peli vaikuttaa sekä KickStarterin että nopean 1. painoksen loppuunmyynnin perusteella osuneen hyvään markkinarakoon, joten sille löytynee jatkossa pelaajia Suomestakin.

Lisätietoja

BoardGameGeek
Warpath

Brittiläinen Mantic on entisten Games Workshopin työntekijöiden perustama yritys, jonka enemmän tai vähemmän julkisena tarkoituksena on kilpailla entisen emoyhtiön kanssa samoista markkinoista. Aluksi pääasiallinen modus operandi olikin tuottaa hyvin samantyylisiä, mutta hieman halvempia tai GW:n tuotteisiin jääneitä "aukkoja" hyödyntäviä miniatyyrejä.

Alessio Cavatoren suunnittelema Warpath on firman vielä jatkuvan kehityksen alla oleva "Warhammer 40.000:n kaataja". Viimeisin kehityspyrähdys tapahtui vuonna 2015 varsin hyvin menestyneen KickStarter-projektin myötä, missä yhteydessä mm. sääntöjä uudistettiin voimakkaasti. Miniatyyrien lievästä goottilaisesta estetiikasta huolimatta peli on kehittynyt tervetulleesti enemmän science fictioniin kuin avaruusfantasiaan kalleellaan olevaan suuntaan.

Lisätietoja

BoardGameGeek


www.000webhost.com