HeRoS -- Herrain Roolipeliseura

Metropolis

Evolution or extinction

Metropolis on brittiläisen Urban Mammothin taistelutasoinen ts. "suuriin kahakoihin" suunniteltu miniatyyripeli. Se sijoittuu samaan vaihtoehtoiseen universumiin kuin muutkin UM:n ja sitä edeltäneen i-Koren pelit (ks. alla). Miniatyyrien estetiikkaa UM muutti i-Koren suosimasta "puhdaslinjaisesta" avaruusoopperatyylittelystä goottilaisen scifin suuntaan. Peliä ei tällä hetkellä kehitetä tai juurikaan tueta, vaan yhtiö keskittyy toisaalta 6mm skaalaiseen, mutta edelleen samaan universumiin sijoittuvaan massataistelupeliin Age Of Tyrants ja toisaalta alla mainittuun Urban Wariin.Urban War

Urban Mammoth kehitti konkurssiin menneen i-Koren omistaman VOID 1.0 -pelin pohjalta pienten joukkojen kahakoihin soveltuvan Urban Warin.

Pelimekaniikka poikkesi varsin paljon edeltäneestä pelistä, vaikka jotkin perusasiat säilytettiinkin. Mukaan otettiin mm. joukkojen kokemustason mallintaminen. Sittemmin, yllä mainitun Metropoliksen julkistuksen aikaan, peli sai tarkenteen Fireteam Actions ja sai myöhemmin rinnalleen vielä isoilla "mechoilla" pelaamisen mahdollistavan laajennuksen CLAU Team Actions.

Vuonna 2011 ilmestyi pelin 2nd Edition, jota oli kehitetty aikaisempaa virtaviivaisempaan suuntaan. Peliä on sittemmin alettu jonkin verran jatkokehittää ja Urban Mammoth on mm. julkaissut aivan uuden armeijan konseptipiirroksia Facebookissa ja Google+:ssa.VOID

Taistelutason miniatyyripeliä VOID julkaisi alunperin brittiläinen i-Kore -yhtiö. Pelistä ehdittiin tuottaa kaksi vain hieman poikkeavaa versiota, joista uudempi ja HeRoS:in suosittelema tottelee versionumeroa 1.1. Urban Mammoth otti pelin oikeudet haltuunsa i-Koren konkurssin jälkeen ja myi ne myöhemmin Scotia Grendelille, joka on pitänyt peliä ja pääosaa sen miniatyyreistä markkinoilla, vaikka uutta kehitystä ei sääntö- tai mallirintamalla olekaan tiedossa.

www.000webhost.com